Motivul pentru Simina NU poarta numele lui Alex Zanoaga, dupa casatorie! Ce au observat fanii!

Autor: O.P.
Actualizat: 21 ian 2020, 13:07

Alex Zanaoga si Simina formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri formate la ''Puterea dragostei''.

Motivul pentru Simina NU poarta numele lui Alex Zanoaga

Cei doi s-au casatorit civil la inceputul lunii ianuarie, intr-o ceremonie restransa, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de familie. Multa s-a intrebat de ce Simina nu si-a schimbat numele pe retelele de socializare, acum ca s-a casatorit. Multi au banuit faptul ca si-a pastrat numele in urma casatoriei. Acest lucru a fost, insa, demontat de fotografia postata de Alex. 

Citeste si: Manuela îl lasă pe Poptelecan pentru Jador?! "A plâns două nopți când ai blocat-o"! Ce i-a propus cântărețul

Alex a postat o fotografie de la cununie, in care se vede si certificatul de casatorie, iar pe certificat se vede destul de clar faptul Simina a luat numele de Zanoaga. Pare ca Simina nu si-a schimbat inca numele pe retelele de socializare, deoarece este foarte ocupata cu sarcina.

Simina ar putea sa nasca la sfarsitul lunii martie sau la inceputul lunii aprilie. 

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", apropieri tandre de unul dintre concurenti! Iata cum au fost surprinsi cei doi si cum va reactiona Jador!

Iata imaginea postata de Alex Zanoaga: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp a facut anuntul chiar ACUM: ''Recunosc, am fost eliminat... Dureros''

Citeste si: Andreea Oprica si-a lasat fanii cu gurile cascate! Uite ce poza a pus: "Mai bine o pacatoasa sincera, decat o sfanta prefacuta"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.