MOTIVUL real al destrămării LikeOne. Abia acum s-a aflat de ce Ruxi Opulenta și Creața au luat-o pe drumuri separate

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 19:15
Ruxi Opulenta și Creața în perioada în care făceau parte din proiectul LikeOne
Sursa: Instagram

Care este motivul real al destrămării LikeOne, proiectul care le-a făcut celebre pe Ruxi Opulenta și Creața? S-a aflat de ce nu au mai continuat împreună pe același drum.

MOTIVUL real al destrămării LikeOne a ieșit la iveală după ce Ruxi Opulenta și Creața au anunțat separarea. Proiectul care a făcut furori în mediul online și care s-a bucurat de un adevărat succes le-a adus pe cele două în atenția publicului, însă după 3 ani de colaborare, Ruxi Opulenta și Creața și-au spus adio și au pornit pe drumuri diferite. Cum s-a ajuns în această situație?

MOTIVUL pentru care Ruxi Opulenta și Creața nu au mai continuat proiectul LikeOne

Creața și Ruxi Opulenta, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, au format timp de 3 ani unul dintre cele mai de succes grupuri, LikeOne. Cele două au devenit cunoscute în urma filmulețelor amuzante pe care le postau pe rețelele de socializare, intrând în pielea unor personaje și ironizând anumite situații din viața de zi cu zi.

Deși proiectul lor era foarte apreciat în mediul online, Ruxi Opulenta și Creața au hotărât să încheie colaborarea și fiecare să pornească pe drumul ei. La acel moment, separarea celor două a reprezentat un șoc pentru urmăritorii lor, având în vedere că toată lumea vedea chimia dintre cele două. 

Ulterior au apărut mai multe informații referitoare la motivul pentru care Ruxi Opulenta și Creața au pus capăt definitiv proiectului LikeOne.

Cele două nu s-au certat, așa cum s-a zvonit, ci doar au început să aibă viziuni diferite, motiv pentru care colaborarea lor nu ar mai fi putut exista.

Citeste si: DESCOPERĂ: CINE este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Tot ce trebuie să știi despre ea!

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune.

Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei. Creața a rămas cu pagina de Facebook și Instagram, o găsiți acolo, urmăriți-o. Probabil că o să se numească LikeCreața. Eu am rămas cu canalul de YouTube, pe mine mă găsiți pe YouTube.
Probabil o să se numească LikeRuxy.”
, spunea Ruxi Opulenta la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Creața au încheiat colaborarea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Creața a vorbit și ea despre terminarea proiectului LikeOne, dezvăluind că ea și Ruxi Opulenta sunt două firi diferite și că nu au mai putut funcționa împreună.

„LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept. Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută. Împreună am decis că e cel mai bine să o luăm pe drumuri separate, fiecare să facă ce-și dorește. Faptul că noi suntem atât de diferite, de la caractere, principii de viață, mâncare, bărbați, a fost un atuu pentru noi, dar acum nu mai e și asta pentru că, fiind atât de diferite, ne contrazicem și am ajuns să nu ne mai înțelegem, să nu mai fim pe aceeași lungime de undă. Nepotrivire de caracter.”, a spus Creața după momentul separării.

Citeste si: Încă trei celebrități se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.