Motivul real pentru care Bianca Mândru s-a mutat definitiv din Genova în București: „Sunt și în București, dar mai puțini” Fosta concurentă a povestit tot pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei

Bianca Mândru explică motivul pentru care s-a mutat în București 

Sursa: Instagram

Bianca Mândru, fostă concurentă în Casa Iubirii, a explicat în mediul online motivul pentru care a părăsit Italia pentru România.

Mai în glumă, mai în serios, Bianca a declarat că principalul motiv sunt greierii. Da, ați auzit bine. Se pare că zgomotul acestora îi dă bătăi de cap fostei concurente.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă

Bianca de la Casa Iubirii a „dat” Genova pentru București

Într-un filmuleț postat pe Insta Story, Bianca le-a transmis urmăritorilor motivul pentru care a lăsat un asemenea peisaj superb pentru Capitală.

„Atunci când vin în Italia, oamenii care mă cunosc mă întreabă cum de am „schimbat” italienii pe români și cum de m-am mutat din Genova în București.

Eu le dau tot felul de explicații: pentru job, pentru cum mă simt eu, pentru că mi-am făcut prieteni noi, pentru experiența mea și chestii din astea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Azi dimineață chiar stăteam în pat și mă gândeam la un motiv așa, mai concret, mai serios. Uitați-vă puțin, eu am schimbat asta pe București. Cum? Stăteam în pat și încercam să mă gândesc. Toți greierii sunt aici. Sunt și în București, dar mai puțini,” a spus Bianca într-un Insta Story.

Bianca Mândru și Ionuț s-au despărțit

Recent, Bianca Mândru a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Ionuț.

Foștii concurenți de la „Casa iubirii” nu s-au despărțit din cauza infidelității sau a unor certuri majore, ci dintr-un motiv pe care tânăra îl consideră de-a dreptul banal, din cauza căruia nu se aștepta să se producă o ruptură atât de mare între ei.

„Într-un moment în care eram super obosită și încărcată, el și-a dorit să mă vadă cu orice preț.

(...) În momentul în care i-am spus că sunt obosită, el mi-a spus: «Cum poți să fi obosită? Nu ai sentimente pentru mine? Nu mă simt dorit». Eu am fost destul de nervoasă, recunosc, și i-am spus că da, într-adevăr, acum nu am timp pentru toate aceste lucruri și el a insistat să ne vedem atunci, eu am zis: «Nu, lasă-mă puțin să mă liniștesc». Credeam că este o ceartă, o banalitate și după o să ne vedem”.

Din impuls, a doua zi a postat pe rețele(...) Noi nici măcar nu vorbisem ca să ne despărțim așa cum spune el, de comun acord”, a spus Bianca Mândru, la „Culisele iubirii”.

 


Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”