MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat si-a BATUT mireasa in noaptea nuntii: "Nu mai insemni nimic pentru mine"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:04

Amy Dawson, o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, a mancat o bataie sora cu moartea de la proaspatul ei sot chiar in noaptea nuntii.

Tanara, care a depus cerere de divort a doua zi dupa nunta, sustine ca proaspatul ei sot a batut-o crunt in noaptea nuntii deoarece nu a putut sa-si deschida rochia in momentul a vrut sa se schimbe. Cei doi insuratei se retrasesera intr-o camera de hotel, insa sotul, in varsta de 29 de ani, si-a luat nevasta la bataie cand femeia l-a rugat sa o ajute sa-si deschida rochia. Barbatul a bruscat-o si a lovit-o cu putere peste fata si pe piept.

In fata politistilor, proaspatul sot a spus ca nu-si aminteste nimic despre atac. Cel mai probabil tanarul bause cam mult, iar aburii alcoolului i-au luat mintile, distrugandu-i totodata casnicia. Tanara nici nu mai vrea sa auda despre cel caruia ii jurase credinta vesnica:" Nu mai inseamna nimic pentru mine", a declarat ea pentru The Mirror.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.