MOTIVUL SOCANT pentru care un barbat vrea sa se insoare cu capra din batatura

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:21

Un brazilian vrea sa se insoare cu capra sa, Carmencita.

Un pensionar brazilian, in varsta de 74 de ani, a pus o comunitate pe jar! Barbatul, fost zidar, tata a opt copii este hotarat sa se insoare cu una dintre caprele sale, Carmencita, in varsta de 5 ani. Poate o sa vi se para socant, insa, inedita pereche va avea parte si de o slujba religioasa in vederea oficierii uniunii.

Asa zisa casatorie se va oficia intr-un lacas aparte care se numeste "Biserica diavolului", iar preotul care va oficia ceremonia isi zice Tom Dracul.
Batranul, ramas vaduv, le raspunde oamenilor curiosi sa afle de ce vrea sa se insoare cu o capra:" Nu vorbeste, nu cere bani, nu face cumparaturi si nici nu ramane insarcinata".

In ciuda acestora declaratii socante facute de batranul mire, preotul a declarat presei ca pensionarul are nevoie doar compania cuiva si ca nu vor exista relatii intime intre neobisnuitii miri." Nu este singura capra pe care o are.
Iubeste animalele. Are nevoie doar de compania cuiva. Nu se pune problema de relatii intime
", a declarat preotul Tom Dracul. Insa multi carcotasi au comentat ca batranul nu se va putea abtine. Voi ce parere aveti despre o asemenea grozavie?

Sursa foto: shutterstock.com

 

Taguri: