Motivul șocant pentru care vloggerița Mimi s-a mutat în Londra: „Ajunsesem să fiu amenințată cu moartea”. Cum a ajuns tânăra în această situație

Autor: Diana Ghita

Mimi a scăpat cu greu de amenințările cu moartea

Sursa: Instagram mimimp

În ediția de pe 11 aprilie a podcastului realizat de Ilinca Vandici, celebra influenceriță Mimi a fost invitata specială. Printre subiectele abordate s-a numărat și o poveste terifiantă din viața ei, în care a fost amenințată cu moartea.

În cadrul interviului cu Ilinca Vandici, Mimi a adus în prim-plan o perioadă sumbră din viața ei. Pe când era doar un copil în prag de adolescență, aceasta a trăit prin niște traume de nedescris, întrucât primea constant amenințări care au făcut-o să se teamă pentru viața ei și să se mute din România.

Cum a ajuns Mimi să fie amenințată cu moartea

În perioada liceului, vloggerița intrase în niște anturaje deosebit de periculoase și s-a împrietenit cu niște tineri rău intenționați. Deși a petrecut o perioadă în compania lor, la un moment dat aceasta a decis să se retragă, însă, odată cu această hotărâre, au început să vină și amenințările.

„Am intrat în niște cercuri foarte toxice când eram în liceu, atât de toxice că, la un moment dat, ajunsesem să fiu amenințată cu moartea de anumiți copii.

(...) Mi-era frică să merg singură pe stradă și lui tata îi era frică să mă mai lase să mă duc singură oriunde”,
a spus Mimi.

Citește și: Selly i-a scris Smarandei cuvinte de iubire pe cer! Spectacol la superlativ cu drone luminoase în București. Cum a arătat totul.

În plus, aceasta a explicat că a încercat să nu-i deranjeze pe respectivii adolescenți, însă ei aveau niște porniri foarte violente: „Nu le făcusem nimic, doar că eram în anumite cercuri în care bătaia era...

ca și cum eram un grup de animale, cine știe să se bată cel mai bine, e cel mai tare din grup”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vloggerița Mimi a ales să se mute în Londra, din cauza amenințărilor cu moartea

După o lungă perioadă în care amenințările au devenit din ce în ce mai insistente, influencerița s-a gândit să plece din țară, întrucât simțea că se află într-un real pericol. Inițial, tatăl ei i-a angajat niște bodyguarzi, însă, în cele din urmă, mama ei a încurajat-o să se ducă în Londra, unde i-a plăcut atât de mult, încât s-a stabilit acolo.

„Am ajuns acolo din dorința de validare pe care o aveam fiind adolescentă. Am stat și mi-am analizat opțiunile, puteam să rămân, în continuare, în România, doar că nu mă simțeam în siguranță.

Citește și: INTERVIU Ilinca Vandici, despre participarea la “Insula de 1 milion”: “Pentru mine testul cel mai greu ar fi dorul de Zian”

Mi-a angajat tata, o lună de zile, o firmă de pază.(...) Mama a venit cu ideea să mă trimită într-o vacanță de Paște în Londra, la unchii și mătușile mele.(...) La două săptămâni mi-am dat admiterea la un colegiu acolo și m-am mutat”, a povestit Mimi.