MOTIVUL socant pentru pentru care o tanara s-a SINUCIS cu putin timp inainte de a implini 30 de ani

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Rachel Gow, o tanara in varsta de 29 de ani, a recurs la un gest extrem cu putin timp inainte de a implini 30 de ani.

Tanara suferise de depresie dupa ce mama ei a decedat. Familia s-a bucurat foarte mult cand tanara a inceput sa iasa mai mult prin oras, facandu-si un cerc de prieteni. Ba mai mult, Rachel parea ca trecuse cu bine de depresia crunta suferita dupa moartea mamei cand si-a facut un iubit.

Le-a spus membrilor familiei ca tot ce isi doreste este sa se marite si sa aiba o familie a ei.

Insa iubitul ei nu a fost de aceeasi parere. Nu voia ceva serios, nu era inca pregatit sa se aseze la casa lui. Refuzul iubitului si faptul ca acesta nu isi dorea o familie alaturi de Rachel au fost ca o lovitura pentru tanara.

Pare greu de crezut, insa tanara s-a sinucis cu putin timp inainte de a implini 30 de ani deoarece isi propusese demult sa aiba deja o familie pana la acea varsta.
Rachel s-a otravit cu o substanta letala. Iubitul ei a declarat pentru Daily mail ca ii pare rau pentru tot. Relatia lor trecea printr-un moment dificil, iar Rachel devenise din ce in ce mai instabila in ultima perioada.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.