Motivul tragic al crimei din Bistrița: Bărbatul s-a „lăudat” pe rețelele sociale după ce și-a ucis soția în fața copiilor

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 dec 2023, 14:39

Motivul tragic al crimei din Bistrița: Bărbatul s-a „lăudat” pe rețelele sociale după ce și-a ucis soția în fața copiilor

Sursa: Bistrițeanul

O crimă șocantă a avut loc în Bistrița Năsăud, unde un bărbat gelos și-a pierdut cumpătul și a recurs la un gest extrem: și-a ucis soția în prezența copiilor și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, aflat în posesia unor informații despre o presupusă aventură a soției sale de 33 de ani, nu a putut să-și stăpânească furia și a atacat-o cu un cuțit sub privirile îngrozite ale propriilor copii.

Motivul tragic al crimei din Bistrița

Gelozia unui bărbat din Bistrița l-a condus spre un act extrem de violență.

Bărbatul, care se întorsese acasă după ani petrecuți în străinătate, a descoperit presupusa aventură a soției, iar furia l-a condus să plănuiască o pedeapsă teribilă. Cu un cuțit în mână, s-a năpustit asupra femeii în prezența celor doi copii ai lor și a înjunghiat-o.

Citește și: O fotografie de pe rețelele sociale i-a adus sfârșitul unei adolescente! Aceasta a primit pedeapsa capitală pentru că poza ei a apărut pe internet

În urma unei scurte confruntări, femeia în vârstă de 33 de ani a căzut la pământ într-o baltă de sânge. Odată ajunse la fața locului, echipajele de salvare au constatat că leziunile suferite de victimă erau incompatibile cu viața.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși femeia a încercat să riposteze, cauzându-i la rândul ei leziuni bărbatului, aceasta nu a mai avut putere și s-a prăbușit la podea.

Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au constatat că femeia în vârstă de aproximativ 33 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Avea două plăci superficiale, care nu-i punea viaţa în pericol ”,

a transmis Paul Rodilă, IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit Observator.

Bărbatul și-a fotografiat soția într-o baltă de sânge și a postat-o pe internet

După ce a comis oribila crimă, individul a luat o decizie macabră: să captureze fotografii ale scenei tragice și să le posteze pe rețelele de socializare.

Citește și: Un băiat de 5 ani și-a ucis fratele geamăn cu un cuțit. Cei doi se luptau în joacă

Într-un act șocant de dispreț, agresorul și-a imortalizat soția decedată într-o baltă de sânge și a urcat fotografia pe rețelele sociale. Bărbatul, prezentând și el leziuni corporale, este acum sub supraveghere medicală și urmează să fie adus în fața magistraților pentru a răspunde de oribila faptă.