Motociclist care circula regulamentar, lovit puternic de un taximetrist, în București. Ce a făcut șoferul imediat după accident

Autor: Diana Bostan

Ilustrație accident motocicletă

Sursa: Pixabay

Un motociclist care circula regulamentar a fost grav accidentat de un taximetrist în București. Iată cum a reacționat taximetristul după accident!

Un accident rutier a avut loc pe Șoseaua Uverturii din București. Un taximetrist a intrat în coliziune cu un motociclist care respecta regulile de circulație. Impactul s-a produs în plină oră de vârf, generând panică printre ceilalți participanți la trafic.

Un motociclist a fost lovit în plin de un taximetrist

Potrivit observatornews, imaginile captate de o cameră de bord arată clar momentul în care taximetristul, fără să acorde prioritate, virează la stânga intersectând traseul motociclistului care circula regulamentar pe aceeași arteră.

Citește și: Tragedie pe un șantier din Belgia: Un muncitor român și-a pierdut viața la doar 29 de ani sub o placă de beton

Impactul puternic dintre cele două vehicule este vizibil, iar consecințele acestui incident au fost semnificative pentru ambii participanți la trafic și pentru cei care au asistat la acest eveniment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

După impactul violent, taximetristul a încercat să deplaseze mașina implicată în accident, o acțiune care poate fi considerată o greșeală gravă în contextul legislației rutiere, notează sursa menționată anterior. În cazul accidentelor cu victime, orice modificare a poziției vehiculelor fără supravegherea poliției poate avea consecințe legale serioase, inclusiv pedepse cu închisoarea ce pot ajunge până la șapte ani, conform prevederilor legale în vigoare.

Un alt motociclist și-a pierdut viața după un accident rutier din București

Poliţiştii au fost sesizaţi de urgență și s-au deplasat la locul accidentului, unde au constatat gravitatea situaţiei. În aceeaşi zi, motociclistul a murit la spital din cauza rănilor suferite. În urma acestui incident tragic, poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și: Accident mortal pe A1, între Sibiu și Sebeș! Un tânăr s-a izbit în plin cu mașina de un camion parcat și a murit pe loc

„Conducătorul unui autovehicul, în vâstă de 57 de ani, care se deplasa pe bulevardul Camil Ressu dinspre strada Dristorului către bulevardul Nicolae Grigorescu, în momentul efectuării virajului la stânga către strada Odobeşti, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sensul opus de circulaţie, pe bulevardul Camil Ressu, de un bărbat în vârstă de 30 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În urma impactului, atât conducătorul moto, cât şi pasagera au suferit vătămări corporale. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale",  au transmis poliţiştii, conform  Observator.

Specialiștii în prim ajutor subliniază importanţa respectării anumitor protocoale atunci când se intervine în caz de accidente rutiere, în special în ceea ce privește manipularea persoanelor accidentate.

Scoaterea căștii unui motociclist fără a avea cunoștințele necesare poate duce la complicații severe, inclusiv agravarea leziunilor deja existente.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?