Motociclista ajunsa celebra pe internet cu ajutorul tinutelor sale! Uite de ce femeile nu ar trebui sa urce pe motor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 01:10

Ce poate fi mai sexy decat o femeie pe motor mai ales daca are o tinuta special conceputa pentru femeile pasionate de doua roti.

Emma, o tanara din Sankt Petersburg, Rusia este pasionata de motoare si mai mult de atat ea face senzatie pe internet cu tinutele pe care le poarta atunci cand este pe doua roti. Aceasta nu poate sa treaca neoservata mai ales ca adora sa poarte tocuri atunic cand merge pe motor si daca ii mai punem la socoteala si picioarele ei lungi este usor de inteles de ce unele femei nu ar trebui sa se urce pe motoare avand in vedere ca barbatii cu siguranta nu vor mai fi atenti la trafic atunci cand o vad.

 

 

De aceea in imaginile atasate in galeria foto de mai jos va sunt prezentate cateva tinute spectaculoase pentru femeile care obisnuiesc sa foloseasca acest mijloc de transport. De cele mai multe ori barbatii care vad astfel de tipe raman blocati si daca vizualizati galeria foto de mai jos intelege de ce. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de  mai jos!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.