Motto-ul "Sangele apa nu se face", nu a functionat in cazul lor. Si-a INJUNGHIAT sora geamana din gelozie ca barbatul pe care il placea nu a ales-o pe ea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Sara si Dajana Grkovic, doua surori gemene din Croatia, in varsta de 22 de ani, s-au certat din cauza unui barbat.

Cele doua surori s-au idragostit de acelasi barbat, insa in momentul in care acesta a decis cu cine va avea o relatie, cealalta geamana si-a injunghiat sora intr-un acces de gelozie. Victima se zbate acum intre viata si moarte, pe un pat de spital.

Tanara care si-a atacat sora geamana cu cutitul, injunghiind-o a fost arestata sub acuzatia de tentativa de omor. Risa sa petreaca ani buni dupa gratii daca va fi gasita vinovata.

" Amandoua sunt frumoase, nu cred ca se temeau ca alte femei le fac concurenta, insa erau geloase una pe cealalta", a declarat un vecin al surorilor pentru Daily Mail. Familia este in stare de soc din cauza celor intamplate si se roaga ca Dajana, geamana injunghiata sa scape cu viata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.