Mousse de fructe de padure cu ricotta
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
200 g smantana de frisca dulce
200 g fructe de padure
2 linguri de zahar
200 g ricotta
2 albusuri
Mod de preparare
Fructele de padure se pun pe foc impreuna cu zaharul, pana se ingroasa putin, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu ricotta, apoi cu frisca batuta bine, iar cand s-au omogenizat, se adauga albusurile batute spuma ca pentru bezea.
Se toarna in forme sau in pahare si se da la rece cateva ore sau chiar peste noapte.
Ingrediente
200 g smantana de frisca dulce
200 g fructe de padure
2 linguri de zahar
200 g ricotta
2 albusuri
Mod de preparare
Fructele de padure se pun pe foc impreuna cu zaharul, pana se ingroasa putin, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu ricotta, apoi cu frisca batuta bine, iar cand s-au omogenizat, se adauga albusurile batute spuma ca pentru bezea.
Se toarna in forme sau in pahare si se da la rece cateva ore sau chiar peste noapte.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”