Mr. Bean i-a uimit pe toti cand a aparut in barul in care fiica lui sustinea un spectacol cabaret. Uite cum a reactionat cand a vazut-o miscandu-se lasciv pe scena

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 19:25

Tanara, in varsta de 20 de ani, joaca intr-un spectacol senzual intr-un restaurant boem din Londra.

Rowan Atkinson, actorul care il interpreteaza pe celebrul Mr. Bean, e un om ocupat, dar si-a facut loc in program pentru a merge la spectacolul in care vedeta e fiica lui, Lily, in varsta de 20 de ani.

Cu siguranta, Arkinson stia ce urmeaza in spectacol, asa ca a profitat de oportunitate pentru a se relaxa in multime in timp ce fiica lui isi expunea fizicul perfect in fata spectatorilor veniti sa vada spectacolul de cabaret.

La un moment dat, Lily a dedicat o melodie "celor care nu au crezut in mine".

Atkinson a fost surprins cu ochii inchisi in timp ce fiica lui se dezbraca intr-o rochita minuscula, asortata cu o pereche de ciorapi-plasa. Probabil ca unele dintre imagini nu erau pe gustul tatalui ei, mai ales momentul in care tanara s-a intins, senzual, peste un pian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.