Muffins cu branza Philadelphia si zmeura

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:57

cu crema de branza Philadephia.

##VIDEO96470##

Muffins cu branza Philadelphia si zmeura
Ingrediente:- 150 g unt- 170 g zahar- 3 oua- 50 ml lapte- 210 g faina- 1 plic praf de copt Dr Oetker- zmeura- 100 g branza Philadelphia- 2 plicuri zahar vanilat si 1 esenta vanilie Dr Oetker Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180°C. Intr-un vas se bate bine untul cu zaharul pana se albeste si isi dubleaza volumul.
Se adauga ouale pe rand, laptele, esenta de vanilie apoi faina omogenizata cu praful de copt. Se umplu formele de muffins pana la jumatate cu aluat, se pune branza Philadelphia amestecata cu zahar vanilat, cateva boabe de zmeura, si se acopera din nou cu aluat.Se baga la cuptor pana trec testul scobitorii.

Ingrediente:
- 150 g unt
- 170 g zahar
- 3 oua
- 50 ml lapte
- 210 g faina
- 1 plic praf de copt Dr Oetker- zmeura
- 100 g branza Philadelphia
- 2

plicuri zahar vanilat si 1 esenta vanilie Dr Oetker


Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180°C. Intr-un vas se bate bine untul cu zaharul pana se albeste si isi dubleaza volumul. Se adauga ouale pe rand, laptele, esenta de vanilie apoi faina omogenizata cu praful de copt. Se umplu formele de muffins pana la jumatate cu aluat, se pune branza Philadelphia amestecata cu zahar vanilat, cateva boabe de zmeura, si se acopera din nou cu aluat.Se
baga la cuptor pana trec testul scobitorii.

Reteta trimisa de Dumitru Alina pe concurs.kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.