Mugur Mihaescu, despre revenirea cu Vacanta Mare, obiective politice si plecatul in spatiu

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Actor, om de afaceri, politician. Mugur Mihaescu a cam facut de toate la viata sa, iar acum s-a intors, alaturi de Radu Pietreanu, la marea sa iubire, "Vacanta Mare", emisiune care se intoarce din toamna la Kanal D.

Dupa ce a scris pagini importante in istoria divertismentului romanesc, Mugur Mihaescu a intrat in politica si inca mai are obiective in domeniul administratiei, dupa cum ne-a declarat intr-un interviu acordat Ziare.com.

Deocamdata se concentreaza pe noul sezon "Vacanta Mare", adaptat la zilele actuale, ceea ce inseamna ca Directia Nationala Anticoruptie va fi un subiect pe masura in episoadele care vor fi difuzate din toamna pe micul ecran.



Ce ati facut in timpul in care nu ati mai fost pe micul ecran?

"Am facut afaceri, am scris doua scenarii, am realizat un film, m-am plimbat. Deocamdata nu va pot da detalii despre aceste scenarii si despre film- nu imi place sa vorbesc inainte de a se realiza concret ceva..."

Presa a scris ca Mirela Stoian, interpreta Lilei, nu va face parte din noua echipa.
Este adevarat?

"Pe mine ma intereseaza cine face parte din echipa, nu cine nu face parte. Proiectele se mai schimba, oamenii se mai schimba, lumea se mai schimba! Iar ea a spus ca i-am influentat cariera in mod negativ. Asta e situatia!"

Pe cine regasim din vechea echipa? Ii vom revedea pe Frankfurt sau Vecinu' Mitica?

"O, da! Isi vor face aparitia usor-usor.
Pastram ceea ce am avut, dupa care improspatam cu situatii noi si trecem intr-o zona cu subiecte actuale." Citeste continuare interviului cu Mugur Mihaescu pe ziare.com

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”