Mugur Mihaescu se ascunde de paparazzi intr-un salon de masaj!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Vineri, 30 mai, de la ora 23.30, in ultimul episod din primul sezon al serialului de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, actorul Mugur Mihaescu este invitat special.

Mugur ajunge in salonul de masaj in urma unei curse nebune prin care incearca sa fuga de zecile de paparazzi care sunt pe urma lui. Actorul nu banuieste deloc ca in casa profesorului de filosofie se ascunde un salon de masaj erotic.

Nu mai suport paparazzi, pe cuvantul meu! Nu am nimic cu ei, dar le-as sparge fata. Ce mare reportaj fac ei cu mine? Cu ce m-au surprins? M-am dus sa imi cumpar ulei de motor si ei fac articol –<>.

Ce au cu mine?”, a spus actorul. La ce incurcatura va fi martor acesta, dar si cum va reusi sa scape de paparazzi, aflati vineri seara, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati ultimul episod din sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, vineri, 30 mai, de la ora 23>. Ce au cu mine? ”, a spus actorul.

La ce incurcatura va fi martor acesta, dar si cum va reusi sa scape de paparazzi, aflati vineri seara, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati ultimul episod din sitcomul “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, vineri, 30 mai, de la ora 23.30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.