Mugur Mihaescu si-a plantat iarba pe casa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Cand nu ii da viata personajului Leana si nu se implica in afaceri, Mugur Mihaescu, liderul grupului de umor “Vacanta Mare”, se ocupa chiar el de livada de langa casa si de legumele din gradina.

Mugur Mihaescu locuieste in Pipera, intr-o casa superba, cu 2.000 de metri patrati de curte si gradina, de care este foarte mandru. “ Am gazon si pe casa. Vazuta de sus, casa mea este doar o pata verde. Nu are acoperis –  la ultimul nivel este o terasa pe care am plantat iarba. Am o gradina cu livada imensa, cu rosii, zarzavat si tot felul de legume ”, 

s-a destainuit Mugur, intr-un moment de relaxare la filmarile pentru noul sezon Vacanta Mare, pe care Kanal D il va difuza incepand de la finele lunii august.

Pentru ca strada pe care locuieste avea  la un moment dat nevoie de “interventii urgente”, mai ales cand ploua abundent, Mugur Mihaescu povesteste ca a facut el insusi ceea ce autoritatile locale nu au reusit.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Mi-am asfaltat strada pe banii mei – 330 de metri de strada. Eu si niste vecini am strans bani si am asfaltat-o in intregime... Bineinteles ca figureaza ca si cum ar fi fost reabilitata de primarie ”,  a declarat Mugur Mihaescu.