Mugur Mihaescu – „Zic sa arestam tot ce prindem si sa ne mutam cu totii in puscarie!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 19:40

O scena parca desprinsa de pe ecranele televiziunilor de stiri a atras atentia trecatorilor care s-au incumetat sa infrunte caldura miercuri, la pranz, pe Calea Victoriei.

In fata Teatrului Odeon, a parcat o masina a DNA din care au coborat nu personajele politice, care fac agenda media in ultima vreme, ci Costel (Radu Pietreanu) si Axinte (Ion Petrescu), de la Vacanta Mare, purtand catuse, inconjurati de mascati.

Anchetati de DNA pentru evaziune fiscala, cei doi au fost adusi in arest… pentru ca asa cere scenariul intr-unul din episoadele noi, ce urmeaza sa fie difuzate in curand la Kanal D.

Axinte si Costel au fost vizitati in arestul DNA de Leana, care si-a pus mainile in cap in stilu-i caracteristic, atunci cand a fost luata la intrebari de “jurnalisti”, si de Urinela (Ani Cretu).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Observ ca in ultima vreme este moda

arestarilor in Romania. Nu stiu cat o sa dureze, dar daca tot ne apucam de arestat, zic sa arestam tot ce prindem si sa ne mutam cu totii in puscarie”, a glumit Mugur Mihaescu, dupa ce a iesit din rolul “Leana”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.