Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul turcesc „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2024, 23:55

Cum arată Müjde Uzman, actrița care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți!

Müjde Uzman se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a demonstrat un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2016, când a jucat în serialul În bătaia inimii, în rolul Nazli Meric, în de curând această a revenit la Kanal D în producția O dragoste, în care da viață personajului Alev.

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, tânăra actriță își face des apariția și în mediul online, unde publică imagini și clipuri de senzație. Această nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini în care a fost surprinsă fără machiaj.

Cum arată Müjde Uzman, actrița care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, fără machiaj

Müjde Uzman are 39 de ani și cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție.

Încă din timpul liceului, frumoasa Mujde a început să cocheteze cu modelingul și în scurtă vreme a devenit un fotomodel de succes. În anul 2001, Mujde a ocupat primul loc pe podiumul competiției Elite Model Look din Turcia.

Citește și: Cine este și câți ani are Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Müjde Uzman

În ciuda succesului dobândit în domeniul modei, Müjde Uzman nu a renunțat nici la marele ei vis de a deveni actrița. După încheierea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și a reușit să devină actriță așa cum își dorise. În 2008, Müjde Uzman a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Recep İvedik 2, iar la scurt timp a fost cooptată și în distribuția primului proiect de televiziune, intitulat Paramparça Aşklar, care i-au adus primii pași spre cariera strălucită din prezent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Cel mai recent rol care i-a adus o mare reușită lui Müjde Uzmanpe plan profesional a fost cel jucat în serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Alev. Dincolo de activitatea de pe platourile de filmare, renumită actrița este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viața personală sau din timpul filmărilor. Müjde nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini în care și-a făcut apariția fără machiaj.