Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2024, 09:49

Müjde Uzman, actrița care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”, apariție tulburătoare în mediul online! Iată de ce a izbucnit în lacrimi vedeta, pe platourile de filmare!

Müjde Uzman se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe din tânăra generație din Turcia. Deși are doar 39 de ani, superba actriță a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale roluri jucate și de-a lungul celor 16 ani de carieră strălucită, această a devenit din ce în ce mai admirată și iubită atât în Turcia, cât și în străinătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2016, când a jucat în serialul În bătaia inimii, în rolul Nazli, iar de curând a revenit la Kanal D în producția O dragoste.

Müjde Uzman, actrița care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”, apariție tulburătoare în mediul online

Müjde Uzman a venit pe lume în anul 1984, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație de seama, dar și șansă de a studia și de a-și construi o carieră de succes peste ani. Încă din timpul liceului, Müjde a devenit fotomodel și în scurt timp a cunoscut gustul celebrității și s-a bucurat de mari reușite pe marile podiumurile în Turcia și din străinătate.

În anul 2001 aceasta și-a adjudecat primul loc în cadrul competiției Elite Model Look, apoi a început să lucreze că prezentator și DJ pe mai multe posturi TV muzicale din Turcia.

Citește și: Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul turcesc „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Dornică să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița, Mujde a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes. În 2008, frumoasa Müjde Uzman a debutat pe platourile de filmare ale filmului Recep İvedik 2, iar la scurt timp a fost cooptată și în distribuția primului proiect de televiziune, intitulat Paramparça Aşklar, care au reprezentat primii pași către cariera strălucită de astăzi.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte, îndrăgita actriță a fost serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Alev, rol ce i-a adus de asemenea o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cum arăta Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, în urmă cu șase ani, la început de carieră! Iată cum arăta renumita actriță când a debutat pe platourile de filmare

Pe durata filmărilor pentru serialul O dragoste, Müjde Uzman a publicat la un moment dat câteva imagini care i-a îngrijorat pe fanii săi din mediul online, deoarece celebra actrița și-a făcut apariția în lacrimi.

Această a menționat însă într-un comentariu că a făcut să plângă chiar bună să prietenă și colegă de platou, Silă Türkoğlu, alături de care se află în acele clipe.

„Aceasta este amintirea unui moment atât de puternic, magic; Îl felicit din nou pe talentată mea colegă și îi las amintirea aici! Dar de ce m-ai făcut să plâng?”, a scris Müjde Uzman pe contul ei de Instagram.