Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2024, 21:58

Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!

Müjde Uzman are doar 39 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare ambițioasa actriță a dovedit un talent desăvârșit, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru actorie. Însă pe lângă profesia aleasă pe care o adoră, celebra Müjde Uzman mai are o pasiune de suflet, muzica.

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită, dincolo de platourile de filmare

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță Müjde Uzman încă din anul 2016, când a jucat în serialul În bătaia inimii, iar anul acesta a revenit la Kanal D în producția O dragoste. Müjde Uzman este activă și în mediul online, când nu este prinsă în proiecte ample pe platourile de filmare, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât de la ședințele foto, cât și din arhivă personală.

Citește și: Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul turcesc „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

De curând, superba actriță a postat pe contul ei de Instagram un scurt clip în care și-a făcut apariția pe o scenă în cadrul unul eveniment privat, unde a cântat alături de o trupa.

Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți și încântați de prestația impecabilă a renumitei actrițe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Müjde Uzman, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născută în anul 1984, în Istanbul, Müjde Uzman a crescut și a primit o educație de seama în sânul unei familii înstărite. Deși visa să ajungă o actriță celebră, în timpul liceului, această a început să cocheteze cu modelingul și în scurtă vreme a devenit un fotomodel de succes în Turcia.

Citește și: El a fost și va rămâne cea mai mare iubire a renumitei Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”! Iată cine este celebrul cântăreț din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Müjde Uzman a revenit la marea ei pasiune, actoria și s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes. În 2008, Müjde a debutat pe platourile de filmare ale filmului Recep İvedik 2, iar la scurt timp a fost cooptată și în distribuția primului serial de televiziune, Paramparça Aşklar, care au reprezentat primii pași către cariera strălucită din prezent.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte, îndrăgita actriță a fost producția O dragoste, în care a jucat rolul Alev, care i-a adus de asemenea o mare reușită pe plan profesional.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.