Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu parintii sai! Celebra Melike İpek Yalova are o relatie speciala cu tatal ei, un important academician si fost ministru de stat!

Author: D.I.
Actualizat: 17 mar 2020, 13:23
Foto(9)

Melike İpek Yalova (Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha") este considerată a fi una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia.

Melike İpek Yalova s-a nascut in 1984, in Ankara. Tatăl ei Yüksel Yalova este avocat, manager sportiv, academician si fost ministru de stat.

Melike İpek a absolvit Facultatea de Relații Internaționale în cadrul Universității Bilkent. Ulterior a plecat în Italia unde a studiat Științe politice, Relații internaționale și Managementul crizelor la Universitatea La Sapienza din Roma.

Rolul ei de debut a fost prințesa Isabella în serialul “Suleyman magnificul, sub domnia iubirii”, in anul 2011.

A urmat serialul “Karadayı” în care a jucat alături de Kenan İmirzalıoğlu și Bergüzar Korel.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" va deveni tatic! Iata cat de fericit este celebrul actor care isi intregeste familia!

Citeste si: Yilmaz renunta definitiv la Zuleyha! Va reusi Mujgan sa il cucereasca? Afla ce intorsatura neasteptata vor lua lucrurile la conacul Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul Murat Unalmis pe vremea cand avea douazeci de ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2018, a fost cooptată în distribuția serialului “İnsanlık Suçu”. A jucat și în filmul “Can Feda” alături de Burak Özçivit și Kerem Bursin.


Anul trecut, Melike İpek Yalova interpretează personajul Müjgan în serialul “Ma numesc Zuleyha”, in care joaca alaturi de actori renumiti.

Melike İpek Yalova a renuntat la o cariera in politica si s-a dedicat trup si actoriei. Frumoasa Melike a facut mereu ravagii cu frumusetea ei rapitoare. Aceasta s-a casatorit in 2019, cu producătorul Altuğ Gültan, alaturi de care are o casnicie fericita.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.