Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, prima transformare spectaculoasă de look, după un an de la divorțul de soțul ei! Iată cum arată acum celebra Melike Ipek Yalova

Autor: Daniela Iliuta
Melike Ipek Yalova din serialul Ma numesc Zuleyha Foto(7)

Melike Ipek Yalova, o actrita desavarsita

Sursa: Instagram Melike Ipek Yalova

Renumita actriță Melike Ipek Yalova, care a dat viață personajului Mujgan în serialul Mă numesc Zuleyha, a recurs la o schimbare spectaculoasă de look.

Frumoasa brunetă Melike Ipek Yalova, în vârstă de 37 de ani, care a făcut furori cu rolul din serialul Mă numesc Zuleyha și recent cu cel din producția Mahkum, se numără în prezent printre actrițele de top ale Turciei. Cu peste zece ani de experiență în domeniul actoriei, Melike Ipek Yalova a cucerit și publicul din străinătate datorită talentului ei deosebit și a frumuseții sale răpitoare.

Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, prima transformare spectaculoasă de look, după un an de la divorțul de soțul ei!

Talentata Melike Ipek Yalova a venit pe lume în anul 1984, în Ankara, într-o familie cunoscut pe scenă politică a Turciei, datorită tatălui ei, care este politician de mulți ani. Pentru că acesta și-a dorit că fiica lui să-i urmeze profesia, Melike a fost nevoită să studieze la îndemnul părinților ei Facultatea de Relații Internaționale și apoi și Facultatea de Științe Politice, la o universitate din Roma.

Însă peste ani tânăra Melike a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul ei de a deveni actrița și s-a reorientat către domeniul actoriei, acolo unde a și reușit să își construiască pas cu pas o carieră fulminantă și să dobândească și notorietate. Dacă pe plan profesional Melike s-a bucurat de mari succese, în viață personală lucrurile au luat o întorsătură nefericită anul trecut, când actrița a divorțat de soțul ei, renumitul producător Altuğ Gültan.

Citeste si: Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, la fel de tristă și neîmplinită și în viața reală! Celebra actriță Melike Ipek Yalova a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În luna februarie 2022 s-a împlinit un an de la divorțul de soțul ei, iar îndrăgită actrița Melike Ipek Yalova a decis în sfârșit să se dedice mai mult și propriei persoane. După multe luni în care celebra actrița s-a dedicat trup și suflet doar carierei sale și a fost prinsă în două proiecte importante, de curând Melike a recurs la o schimbare radicală de look. Această a marcat această transformare printr-o ședința foto uluitoare pentru o revista renumită din Turcia.

Melike Ipek Yalova a fost surprinsă în cele mai îndrăznețe și senzuale ipostaze. Mai mult decât atât frumoasă actrița și-a schimbat înfățișarea apelând la o nouă coafură și a purtat haine extrem de sexy, care i-au pus în valoare silueta perfectă.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", mesaj inedit pentru cel mai important barbat din viata sa! Iata ce i-a transmis actrita parintelui ei, de "Ziua Tatalui" sarbatorita ieri in Turcia!