Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare! Cum arată acum celebra actriță Melike Ipek Yalova! Iată cum a fost surprinsă, într-o superbă rochie albă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2022, 12:57
Melike Ipek Yalova din serialul Ma numesc Zuleyha Foto(6)

Melike Ipek Yalova, o actrița desăvârșită 

Sursa: Instagram Melike Ipek Yalova

Melike Ipek Yalova, actrița care a dat viață personajului Mujgan în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe.

La doar 38 de ani, actrița Melike Ipek Yalova a reușit să cucerească iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare și deține un palmares impresionant. În cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, superba Melike a fascinat cu atitudinea și talentul ei uriaș, dovedite în rolurile jucate magistral în seriale de excepție. Frumoasă actrița are de gând să urce în continuare în ierarhia celor mai apreciate actrițe și joacă în noi proiecte de amploare.

De curând, celebra actrița și-a surprins fanii cu o apariție spectaculoasă în mediul online, acolo unde a publicat o imagine inedită, în care este total transformată fizic.

Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare

Melike Ipek Yalova s-a născut în anul 1984, într-o familie renumită, datorită tatălui ei, care se află pe scenă politică a Turciei de foarte mulți ani.

Deși își dorea încă din adolescență să devină o actrița de renume peste ani, Melike a urmat sfaturile tatălui ei, care a vrut că ea să îi urmeze în carieră și a decis să studieze Facultatea de Relații Internaționale în cadrul Universității din Istanbul și apoi Facultatea de Științe Politice, la o universitate din Roma, pentru a deveni un om politic de succes în Turcia. Dar destinul avea să-i pregătească superbei Melike o cu totul altă traiectorie în ceea ce privește carieră, astfel tânăra a hotărât în cele din urmă să abandoneze deocamdată o profesie în domeniul politic și să reorienteze
către actorie, acolo unde își dorea de mică să ajungă.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Melike Ipek Yalova a urmat cursurile de teatru ale unei școli private din Istanbul și la scurtă vreme a și fost cooptată să joace într-un prim serial de televiziune, în Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, unde a avut un rol secundar, dar care i-a adus primul mare pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat apoi alte câteva roluri importante în seriale de excepție, care de asemenea i-au adus mari satisfacții pe plan profesional. În anul 2019 a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat magistral rolul Mujgan, o doctoriță ambițioasă, aflată în căutarea iubirii adevărate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La scurt timp după ce a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, Melike Ipek Yalova a decis să accepte o nouă provocare pentru carieră ei. Tânăra actrița a început încă de anul trecut să joace în serialul Mahkum, ale cărui filmări încă sunt în plină desfășurare și care se bucură deja de mare succes și pe micile ecrane în Turcia.

De curând, frumoasa actrița a publicat pe contul ei de socializare o imagine de senzație, în care apare transformată fizic.

Melike Ipek Yalova a slăbit foarte mult și a ajuns la o silueta de invidiat, deși este o femeie minionă. Această a participat în cadrul unui eveniment privat și a ales să poarte o rochie albă diafană, vaporoasă, care i-a pus în valoare aspectul fizic armonios.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care actrița Melike Ipek Yalova a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Mujgan! Iată ce i s-a întâmplat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.