Multi au fost cuceriti de blonda asta superba, insa au avut un soc in momentul in care au vazut cum arata fara machiaj!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 13:45

Se spune ca machiajul poate face minuni, insa uneori el sta la baza unor transformari ireale care, la prima vedere, par imposibile.

Este si cazul de mai jos. In cadrul unui eveniment monden, atentia tuturor a fost captata in momentul in care aceasta blonda si-a facut aparitia pe covorul rosu.

Parul ondulat, chipul perfect, ochii dar si machiajul executat impecabil au fost bazele unui look fabulos. Surpriza abia acum vine. Nu mica le-a fost mirarea multora in momentul in care au aflat ca aceasta femeie superba era, de fapt, un barbat!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Paolo

Ballesteros este reconoscut in toata lumea pentru transformarile de senzatie pe care ruseste sa le faca. Iata mai jos un clip in care acesta reuseste sa o imite aproape perfect pe Mariah Carey:

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.