Multi au ras de ele cand au vazut cum arata, insa dupa ce au aflat de ce nu au par au inceput sa planga! Uite prin ce trec aceste femei, mama si fiica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:26

Povestea de mai jos a devenit virala si a emotionat sute de mii de oameni din intreaga lume.

Bethany Carlton, in varsta de 17 ani, si mama ei, Mybritt Larsen, in varsta de 47 de ani, duceau pana in urma cu cateva luni o viata cat se poate de normala.

In urma unui control insa fata a aflat o veste tragica: la o varsta atat de frageda a fost diagnosticata cu cancer la san. A inceput imediat tratamentul cu chimioterapie, care a avut efecte dure asupra corpului ei.



Tragedia nu a venit insa singura. La doar 3 luni distanta, si mama a fost diagnosticata cu aceeasi afectiune.

"Imi amintesc ca eram la spital, iar mama a intrat in salonul meu si mi-a spus ca are o veste importanta. M-a anuntat ca are cancer. Eu am inceput sa rad, ea a inceput sa planga. Care erau sansele sa se intample asa ceva?", a declarat Bethany.


De atunci, cele doua se sustin na pe cealalta si infrunta impreuna cumplita boala. Din nefericire necazurile nu se opresc aici pentru tanara in varsta de 17 ani.

Desi corpul ei raspunde la tratament, doctorii au descoperit ca sufera si de o forma rara de cancer muscular.

"Este foarte greu, dar nu o sa lasam aceasta boala sa ne invinga! Impreuna suntem de doua ori mai puternice, o sa trecem peste.
Vrem ca si cei care sufera de aceasta afectiune sa ne urmeze exemplul si sa nu se lase descurajati, sa nu renunte! Cancerul poate fi invins!", este mesajul celor doua.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”