Multi o opreau pe strada si o felicitau pentru sarcina. Ea le multumea insa le spunea ca in burta nu are un copil. Toti incepeau sa planga cand aflau ce avea femeia in abdomenul umflat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 16:55

Femeia din imaginea alaturata, pe nume Maria Christofi, a facut un lucru pe care foarte putina lume l-a inteles.

In 2007 ea a fost diagnosticata cu fibroza, o tumoare benigna care incepuse sa creasca in burta ei. Desi doctorii i-au recomandat inca de atunci sa faca o operatie pentru inlaturarea ei, tanara a refuzat.

A inceput astfel sa ia pastile pentru a ameliora durerile si disconfortul provocat de aceasta tumoare, insa nu a putut stopa cresterea ei. 10 ani mai tarziu, burta ei era atat de umflata incat multa lume o oprea pe strada si o felicita pentru sarcina.

"Toata lumea credea ca sunt insarcinata, ma oprea si ma felicita. In autobuz sau metrou multi se ridicau si imi ofereau locul. Am intalnit persoane care chiar s-au oferit sa ma ajute sa car cumparaturile. Le multumeam si le spuneam cu lacrimi in ochi ca nu sunt insarcinata si ca am o tumoare in burta. Multi dintre ei incepeau sa planga", marturiseste Maria.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

cele din urma ea a acceptat sa faca operatia salvatoare si a fost chiar uimita cand a vazut cat de mare era fibromul: 17 centimetri diametru si aproape 3 kilograme in greutate.

Acum Maria este foarte incantata si redescopera placerea de a trai.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.