Inna EXPLODEAZA pe Facebook! S-a DESPARTIT de iubitul ei, Lucian Stefan? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 08:40

Inna s-a saturat! Cel putin asa sustine pe contul oficial de Facebook, unde sunt inregistrati aproape 8 milioane si jumatate de fani!

Din ce in ce mai multe informatii au aparut in presa, in ultimele zile, cu privire la relatia artistei cu Lucian Stefan, managerul si iubitul ei.

 

Ar fi aparut probleme grave in paradis, cand, in timp ce Inna era in Japonia pentru o serie de concerte, Lucian si-ar fi facut de cap intr-un club de fite din Bucuresti. Fara sa ii pese ca era in centrul atentiei, Lucian a raspuns fara ezitare avansurilor facute de o blonda focoasa.

 

Inna ar fi aflat din ziare de escapada iubitului si, odata intoarsa in Romania, l-ar cam fi luat la rost. Ce s-a intamplat cu adevarat, doar ei stiu! Cert este ca legaturile dintre Inna si Lucian sunt foarte puternice, dincolo de iubirea care ii mai leaga sau nu.

 

Inna are contract de exclusivitate cu firma pe care o conduce Lucian, el fiind cel care decide tot ce este legat de imaginea, de concertele sau de onorariul artistei.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

In urma cu 5 ani Alessandra debuta timid in muzica romaneasca.

Inca de la inceput, Lucian, pe atunci un tanar si prosper om de afaceri, a fost cel care a sprijinit-o din toate punctele de vedere. Inna a evoluat frumos, relatia lor la fel.

 

Primele zvonuri legate de despartire au aparut inca de anul trecut, cand artista a filmat videoclipul piesei "Caliente". Cel care aparea alaturi de Inna era nimeni altul decat Jessus Luz, fostul iubit al Madonnei.

Presa  i-a cuplat pe cei doi la acea vreme: ea artista internationala, el model celebru, proaspat iesit dintr-o relatie cu... Madonna.

 

De atunci, paparazzi l-au surprins pe Lucian de multe ori in ipostaze apropiate cu diverse domnisoare, dar niciodata nu s-a vorbit despre infidelitate in celebrul cuplu.

 

Am incercat sa luam legatura atat cu Lucian, cat si cu Inna ca sa ne spuna punctul lor de vedere, dar, pana la aceasta ora, niciunul dintre ei nu a fost de gasit.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.