Multora nu le vine sa creada ca este politista si raman blocati cand vad cum arata femeia asta de la gat in jos! Barbatii, colegii ei de munca si chiar si sefii nu isi dezlipesc ochii de la ea: "As vrea sa ma aresteze!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 22:15

Tanara din imaginea alaturata se numeste Samantha Sepulveda, are 32 de ani si este de profesie politist in New York, Statele Unite.

Tanara din imaginea alaturata se numeste Samantha Sepulveda, are 32 de ani si este de profesie politist in New York, Statele Unite.

Nimic ciudat pana aici. Doar ca, in timpul liber, bruneta este si model de lenjerie intima, fapt care a facut-o celebra in mediul online si nu numai. Corpul ei sexy, cu sani mari si o talie perfecta a sucit mintile tuturor celor care au vazut-o, multi barbati declarand ca s-ar lasa arestati de frumoasa politista.

Samantha isi etaleaza trupul pe contul ei oficial de Instagram, unde a strans nu mai putin de 156.000 de urmaritori intr-un timp foarte scurt. Toata lumea se intreaba ce spun sefii ei despre activitatea pe care o desfasoara in afara programului.

Femeia de 32 de ani le raspunde ca este vazuta foarte bine pe plan profesional si ca nimeni nu i-a interzis sa isi exercite pasiunea in timpul ei liber.

Iata mai multe imagini cu ea:

 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.