"Multumesc ca te casatoresti cu mine, iarta-ma cand voi muri!" Mesajul cutremurator rostit de aceasta mireasa la propria nunta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:45

Desi la prima vedere cei doi tineri din imaginea alaturata par cat se poate de normali, ei ascund o poveste tragica si emotionanta.

Gemma Bertie si iubitul ei, Kieran, erau impreuna de 6 ani cand au decis sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Totul parea perfect, insa cu doar cateva luni inaintea nuntii au primit o veste socanta: tanara a fost diagnosticata cu cancer la plamani.

Boala era in stadiu avansat, motiv pentru care cei doi au decis sa organizeze ceremonia mai devreme. La nunta mireasa a facut o afirmatie care i-a emotionat pe toti: "Multumesc ca te casatoresti cu mine, iarta-ma cand voi muri!", a spus ea.



Din fericire Gemma nu s-a dat batuta si a continuat sa lupte. In cele din urma a reusit sa invinga boala, iar cei doi isi traiesc acum viata fericiti si lipsiti de griji.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”