,,Munceam enorm pentru 84 de lei" Ce făcea Gheboasa pentru a-și câștiga existența, pe vremea când era sărac

Author: Madalina Maftei

Cele mai grele momente din viața lui Gheboasa

Sursa: Captură YouTube

Gheboasa a vorbit despre cele mai dificile momente din viața lui, ”În oglindă”. Artistul a dezvăluit că muncea enorm pentru 84 de lei pe zi.

Gheboasa este unul dintre cei mai apreciați tarpperi ai momentului, acesta a cunoscut succesul într-un timp foarte scurt și a ajuns rapid la inimile celor care îi ascultă piesele. Viața lui nu a fost deloc roz, a trăit în plasament până la 6 ani, mama nu l-a vrut niciodată, iar tatăl a stat în pușcărie ani buni. În cadrul emisiunii ”În oglindă”,  difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Gheboasa a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, despre cum își câștiga traiul de zi cu zi.

Ce făcea Gheboasa pentru 84 de lei pe zi, pe vremea când era sărac

Gheboasa a reușit să-și câștige notorietatea într-un timp foarte scurt, deși este la început, artistul are în față un viitor strălucit. În cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, artistul a dezvăluit că în adolescență repara frigidere și lucra într-un depozit pentru a-și câștiga existența.

Trapper-ul a mărturisit că muncea până la epuizare pentru 84 de lei pe zi.

Citește și: Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică? În ce a decis să investească: ”Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Când realizez cu cât de puțin eram plătit, vai, și banii ăia însemnau mult.

Câștigam 84 de lei, cred că a mai zis, pe atunci mi se păreau bine 84 de lei. 84 de lei pe zi erau bine, dacă stau să mă gândesc așa. Acum când mă gândesc cât de puțin ne plăteau oamenii ăia și cât de mult munceam pentru 84 de lei. Mergeam în Târgoviște, mă trezeam dimineața la 4-5, plecam cu autobuzul către Giurgiu, până la Giurgiu făceam 2 ore și ceva.
Mergeam la Giurgiu, munceam 8 ore(...) Căram lucruri grele, pachete grele și eu eram mic, trebuia să le car prin tot depozitul(...) La finalul zilei când luam 84 de lei, mamă, ce mă foloseam de ei, erau buni”,
a dezvăluit Gheboasa în cadrul emisiunii ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: ”Mama m-a urât toată viața” Gheboasa, despre anii petrecuți în plasament și lipsa părinților din viața lui: ”Tata era la pușcărie”