Muncesc si castiga! Comuna Baleni, localitatea cu cele mai multe solarii din tara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:52

Alb cat vezi cu ochii. Si nu este zapada! E celofan si folie protectoare.

Rosii, ridichi, ceapa usturoi, ce sa mai, tot ce poftesti creste in comuna care candideaza fara doar si poate la titlul de localitatea cu cele mai multe solarii din tara.

 

Lucreaza pamantul de cand se stiu. Asa cum au facut-o si parintii si bunicii lor. Muncesc de dimineata pana seara, insa fac totul din dragoste. Iubesc pamantul si nu ar da pentru nimic pe lume munca la camp pentru un post mai bine platit.

 

Iar pamintul il rasplateste pe omul harnic. Oamenii si-au ridicat case impresionante in toti anii de munca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

9.000

de lei costa sa iti ridici un solar de 300 de metri patrati dar producatorii spun ca investitia se amortizeaza in cativa ani. Insa taranii din comuna Baleni se madresc cu tehnica de lucru a pamantului si spun ca nu oricine ar fi in stare sa scoata bani de pe urma leguminoaselor.

 

Cele mai multe legume merg la vanzare in piete. Insa nu va ganditi ca o asa productie a fost ratata de supermarket-uri.

Roadele din comuna Baleni se gasesc si in cele mai cunoscute centre comerciale.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.