Murat Ünalmış, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o cumplită tragedie! „Eroul copilăriei mele” Celebrul actor a pierdut o persoană extrem de dragă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2022, 14:13
murat unalmis Foto(6)

Murat Unalmis, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Momente dificile pentru actorul Murat Ünalmış, care a dat viață personajului Demir în serialul Mă numesc Zuleyha, și-a pierdut un mare idol, care i-a marcat copilăria și l-a ajutat să aleagă calea actoriei.

Murat Ünalmış, actorul care a făcut furori cu cel mai recent rol al lui, în serialul Mă numesc Zuleyha, e numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale, datorită talentului sau uluitor și a carismei lui captivante. Îndrăgitul actor are 41 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție și pe viitor, în ciuda faptului că se dedică și afacerii lui din domeniul turismului de care se ocupă de câțiva ani încoace.

În cele două decenii de carieră, Murat Ünalmış a încântat publicul din Turcia și din străînătate cu rolurile lui magistral interpretate în seriale și filme de succes. De curând, celebrul actor a transmis un mesaj pe contul lui de socializare în care și-a exprimat regretul pentru decesul unui mare actor, cel pe care l-a considerat idolul lui și care i-a marcat oarecum copilăria, deoarece l-a ajutat să își descopere pasiunea pentru teatru și să își urmeze visul de a deveni actor.

Murat Ünalmış, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o cumplită tragedie! „Eroul copilăriei mele”

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Murat Ünalmış în anul 2019, în distribuția producției Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal, Demir, un boier bogat și influent, dar care a părăsit platourile de filmare la finalul sezonului al treilea, spre marea dezamăgire a fanilor săi, care se așteptau să îl vadă până la sfârșitul serialului.

Citeste si: Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată primele reacții ale actorului

Dincolo de pasiunea pentru actorie, Murat Ünalmış și-a dorit să devină și un important om de afaceri, iar acest vis i s-a îndeplinit în urmă cu câțiva ani, când a decis să se lanseze în domeniul afacerilor, mai precis în turism.

Acesta deține un superb complex hotelier în minunată regiune a Cappadociei. L-au ajutat foarte mult și studiile făcute în trecut, deoarece îndrăgitul actor a studiat Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara, pe care a absolvit-o cu brio și abia apoi s-a reorientat către Facultatea de Teatru pe care a urmat-o ulterior. Astfel, Murat Ünalmış a reușit să își vadă împlinite ambele sale visuri mărețe în ceea ce privește carieră.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă pe plan profesional Murat Ünalmış s-a bucurat de mari succes, în ceea ce privește viață personală, destinul nu i-a surâs celebrului actor, care s-a căsătorit la o vârstă destul de fragedă cu o superbă colegă de breaslă, Birce Akalay, iar după doar un an de căsnicie, iar în prezent este tot singur.

De curând, îndrăgitul Murat Ünalmış a trecut prin momente dificile la aflarea cumplitei vești despre moartea marelui actor al Turciei, Cüneyt Arkın, la venerabila vârstă de 83 de ani. Murat a transmis un mesaj pe contul lui de socializare în care și-a exprimat regretul pentru dispariția celebrului actor de film, care i-a fost cel mai important idol și care i-a marcat profund copilăria cu aparițiile lui pe micile ecrane.

„Eroul copilăriei mele. M-am uitat la filmele lui și am devenit entuziasmat de actorie. Am fost foarte întristat de vestea morții lui. Odihnească-se în pace. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri. Condoleanțe familiei și celor dragi lui.”, a scris celebrul actor Murat Unalmis pe contul lui de socializare.

Citeste si: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând din luna iulie!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.