Murat Ünalmış, protagonistul serialului Mă numesc Zuleyha, a devenit tată! Iată cum a fost surprins celebrul actor alături de fiul lui! Imaginile care au topit inimile fanilor săi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2024, 23:42

Celebrul Murat Ünalmış, care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, prima imagine alături de fiul sau! Iată cât de fericit și mândru este îndrăgitul actor de familia lui!

Murat Ünalmış are 43 de ani și se numără printre actorii de top din Turcia. În cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit, în multe producții în care a jucat magistral. Publicul din România l-a cunoscut pe Murat în anul 2020, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Demir. Dincolo de carieră strălucită, carismaticul actor este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie reușită.

Celebrul Murat Ünalmış, care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, prima imagine alături de fiul său

Murat Ünalmış a făcut furori în serialul Mă numesc Zuleyha în care a interpretat rolul principal Demir, care i-a adus un succes răsunător și l-a propulsat printre cele mai apreciat actori din generația lui. În viața personală, celebrul actor este un bărbat la fel de împlinit deoarece are o familie superbă alături de soția sa, care de curând i-a dăruit un fiu adorabil.

Citește și: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, demonstrație uluitoare pe scenă! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți să-l vadă în postura de cântăreț! A renunțat sau nu celebrul Murat Unalmis la cariera lui în actorie?

După o căsnicie eșuată, renumitul actor și-a întâlnit în sfârșit marea dragoste. În anul 2023, Murat Unalmis a anunțat în presă că se va căsători cu frumoasa Albena İlieva (Nutiye Akar), de origine bulgară.

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar rudele apropiate și câțiva prieteni de familie. În urmă cu câteva luni, îndrăgitul actor și-a surprins din nou fanii deoarece a publicat pe contul lui de Instagram primele imagini cu soția să gravidă. De curând, Murat a postat și primele imagini cu bebelușul, căruia i-au ales numele Selim.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Murat Ünalmış, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Murat Ünalmış s-a născut în anul 1981, în Kayseri, într-o familie modestă, care i-a dăruit o educație riguroasă și strictă în spiritul tradiiilor turcești. Deși s-a confruntat cu tot felul de lipsuri materiale, Murat a luptat cu ambiție pentru a reuși să își finalizeze studiile, iar mai apoi să își ajute sora și părinții. După încheierea liceului acesta s-a înscris la Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara, sperând că într-o zi va prosperă în domeniul afacerilor.

Citește și: Murat Ünalmış, protagonistul serialului Mă numesc Zuleyha, s-a căsătorit! Iată cine este superba lui soție și ce mesaj le-a transmis celebrul actor fanilor săi

Destinul însă avea să-l ducă pe un alt drum după încheierea facultății, când Murat Ünalmış s-a îndreptat către actorie și s-a înscris la Facultatea de Teatru. De câțiva ani încoace chipeșul actor a reușit să îmbine cu succes ambele domenii, pe lângă activitatea pe platourile de filmare, acesta și-a deschis și o afacere în turism în Cappadocia.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.