Murat Ünalmış, protagonistul serialului Mă numesc Zuleyha, s-a căsătorit! Iată cine este superba lui soție și ce mesaj le-a transmis celebrul actor fanilor săi

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2023, 11:28

Nuntă mare în Istanbul! Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri la grandiosul eveniment! Ce mesaj a transmis renumitul actor Murat Ünalmış fanilor săi, la scurt timp după nuntă 

Murat Ünalmış are 42 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte, în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut în anul 2020, când a dat viață personajului Demir în serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus un succes răsunător.

De curând, celebrul actor a surprins pe toată lumea deoarece a anunțat în mediul online că s-a căsătorit.

Murat Ünalmış, protagonistul serialului Mă numesc Zuleyha, s-a căsătorit

Murat Ünalmış s-a născut în anul 1981, în Kayseri, într-o familie modestă, în sânul căreia a prin o educație temeinică în spiritul tradiiilor turcești. Deși s-a confruntat cu lipsuri financiare, Murat a luptat cu ambiție pentru a reuși să studieze, că mai apoi să își ajute familia.

După absolvirea liceului ambițiosul tânăr a fost admis la Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara, sperând că într-o zi va prosperă în domeniul afacerilor. Destinul însă avea să-l ducă pe un alt drum după încheierea facultății, când Murat Ünalmış s-a reorientat către actorie și s-a înscris la Facultatea de Teatru. Peste ani însă carismaticul actor a reușit să îmbine cu succes ambele domenii, pe lângă activitatea pe platourile de filmare, acesta și-a deschis și o afacere în turism în zona Cappadocia.

Dincolo de cariera fulminantă în actorie și în afaceri, Murat Unalmis nu s-a bucurat de același mare succes și pe plan personal, deoarece în anul 2012 a divorțat de prima lui soție, actrița Birce Akalay, după doar un an de mariaj, iar de atunci celebrul actor nu s-a mai afișat cu nicio femeie în spațiul public, preferând să fie extrem de discret.

Citește și: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, renumitul Murat Ünalmış a surprins pe toată lumea deoarece a anunțat că s-a căsătorit. Potrivit viatacuaromadecafea.com, actorul s-a căsătorit cu frumoasă Albena İlieva (Nutiye Akar), de origine bulgară, iar anul acesta au decis să își unească destinele, în cadrul unei ceremonii destul de restrânse.

Deși nu și-au dorit un eveniment de amploare și fastuos, cei doi miri au strălucit în ținute elegante și sofisticate și au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă. La scurtă vreme de la nuntă, celebrul actor și soția lui au ținut să transmită un mesaj de mulțumire tuturor fanilor și celor care le-au fost aproape la fericitul eveniment din viață lor.

„Dorim să mulțumim tuturor membrilor familiei, prietenilor, colegilor și fanilor noștri care ne-au fost alături în această zi fericită și ne-au transmis urările de bine!”,

a scris Murat Ünalmış pe contul lui de socializare, în dreptul unei imagini în care apare alături de soția lui.

Citește și: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, demonstrație uluitoare pe scenă! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți să-l vadă în postura de cântăreț! A renunțat sau nu celebrul Murat Unalmis la cariera lui în actorie?