Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2017, 11:03

Muraturile de vara in saramura sunt extrem de gustoase si se fac repede, in aprox 7 zile ai muraturi proaspete, numai bune de asezat langa friptura sau alte mancaruri.

Ingrediente:
Poti folosi orice legume doresti, in functie de preferintele tale: castraveti, morcovi, varza alba, varza rosie, radacina de telina si frunze de telina, sfecla rosie, gogonele, conopida, dovlecei, usturoi, hrean, ardei iute etc.

-legumele se spala in apa rece si se lasa sa se scurga de apa

-varza, conopida, telina, sfecla rosie, se taie in felii

-se ia un borcan de sticla, spalat si uscat in prealabil, se aseaza pe fundul lui condimente specifice muraturilor: piper negru boabe, foi de dafin, boabe de mustar, inflorescenta de marar uscat, hrean


Cititi continuarea pe kfetele.ro.
 

 

Taguri: