muşchi de porc- 600 gr
morcov- 80 gr
ţelină- 80 gr
ardei gras- 100 gr
ciuperci- 100 gr
roşii decojite în bulion- 150 gr
lămâie- 150 gr
ulei- 100 ml
vin alb -100 ml
condimente, ketchup dulce
Se fasonează carnea, se spală, se şterge cu un prosop de hârtie, se condimentează. Legumele se curăţă, se spală şi se taie bastonaşe. Într-o tigaie se sotează carnea, apoi se adaugă legumele şi se stinge cu vin. Se fierbe circa 2 minute după care se adaugă roşii decojite, ketchup, lămâie şi se dă gust.
{mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}