Muschiulet de porc in crusta de ierburi cu nuci
Cost estimativ: 40 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
1 kg muschiulet de porc
Sare, piper, ulei de masline
2-3 linguri de mustar de Dijon
O mana de ierburi proaspat tocate (patrunjel, busuioc, rozmarin, cimbur,etc)
O mana de nuci
Mod de preparare
Se frige muschiuletul in tigaie, pana devine auriu pe toate partile.
Se da la cuptor si se lasa 10-15 minute la 180 grade.
Se scoate si se asezoneaza cu sare, piper, se unge cu mustar si se tavaleste printr-un amestec de ierburi si nuci, toate tocate marunt marunt.
Se lasa 5 minute sa capete aroma, apoi se taie in portii sau in felii.
Ingrediente
1 kg muschiulet de porc
Sare, piper, ulei de masline
2-3 linguri de mustar de Dijon
O mana de ierburi proaspat tocate (patrunjel, busuioc, rozmarin, cimbur,etc)
O mana de nuci
Mod
de preparare
Se frige muschiuletul in tigaie, pana devine auriu pe toate partile.
Se da la cuptor si se lasa 10-15 minute la 180 grade.
Se scoate si se asezoneaza cu sare, piper, se unge cu mustar si se tavaleste printr-un amestec de ierburi si nuci, toate tocate marunt marunt.
Se lasa 5 minute sa capete aroma, apoi se taie in portii sau in felii.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei