Must-have: 4 produse cosmetice Melkior pentru un look fresh si cool

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 dec 2017, 12:27

O femeie nu va avea niciodata destule produse cosmetice. Si asta pentru ca trendurile in machiaj sunt extrem de diversificate si de tentante

Azi vrei sa arati foarte glam, dar maine poate vei dori un machiaj cat mai natural. Iti plac rujurile mate, dar nu poti rezista nici unui ruj cremos si lucios. Si cine poate sa ne condamne? Frumusetea a devenit o constanta pe care oricine si-o doreste, iar machiajul a devenit un ritual la care nu putem renunta. Asa ca ne-am gandit sa adaugam pe lista de dorinte 4 produse cosmetice Melkior Professional pe care trebuie sa le ai si tu! 

Rujurile lichide mate Matte Stain

Rujurile mate sunt unele dintre cele mai populare produse cosmetice. Recunoaste, si tu ai in trusa de machiaje cateva nuante la care nu ai putea sa renunti sub nicio forma. Inovatia ultimilor ani sunt rujurile lichide mate. Iar colectia Matte Stain de la Melkior ne-a facut sa ne indragostim iremediabil. Sunt mai rezistente, nu usuca buzele si se aplica mult mai usor decat variantele clasice. Cele 12 nuante disponibile sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a obtine un machiaj in tendinte!

Genele false Glamorous

Printre cele mai in voga produse cosmetice ale acestui sezon se numara si genele false. Gene voluminoase, pline de atitudine. Gene spectaculoase, care sa ofere privirii tale intensitate, senzualitate si un aer de mister de necontestat. Noi ne-am indragostit de noile gene false de la Melkior Professional – Glamorous, Sexy Eyes si Extreme Volume. Numele lor spune tot; nu iti mai ramane decat sa le testezi si sa experimentezi un machiaj care sa te scoata in evidenta. Le poti purta la un eveniment sofisticat, dar si integrate intr-un machiaj de zi.

Fardurile perlate Pearl Dust

Atunci cand vorbim despre produse cosmetice, fardurile de pleoape au loc de cinste. Ele trebuie sa fie rezistente, usor de aplicat si foarte pigmentate. Cu alte cuvinte, am descris perfect noile farduri de pleoape Pearl Dust de la Melkior Professional. Aplicate uscat, aceste produse cosmetice sunt secretul unui machiaj de zi luminos si foarte diafan. Daca alegi sa le folosesti umede, nuantele acestor farduri de pleoape vor fi incredibil de intense. Iti mai trebuie doar niste pensule de machiaj de calitate cu care sa blenduiesti nuantele preferate si vei obtine un look demn de invidiat. Si stii ce se potriveste perfect cu aceste farduri de pleoape? Noua paleta de makeup magnetica Holografic (ref. 14307). Orice iubitoare de produse cosmetice trebuie sa o aiba! Poti sa o pastrezi pentru tine sau sa o daruiesti unei persoane speciale.

Mascara Extra Volume

Tu cum descrii mascara ideala? Noi ne dorim sa contureze gene telescopice, sa reziste si sa fie intensa. Mascara Extra Volume de la Melkior confera volum, separa genele, hidrateaza, nu curge si rezista la umiditate chiar daca nu se bazeaza pe o formula waterproof. Ne indeplineste orice dorinta! In plus, ai un motiv de bucurie in plus: luna aceasta, aceste produse cosmetice se afla la reducere! Le poti achizitiona la pretul de 19.99 Lei.

Daca inca nu cunosteai aceste produse cosmetice, e timpul sa intri pe site-ul Melkior Professional si sa le descoperi mai bine! Sezonul acesta este unul extrem de glam, iar machiajul tau trebuie sa arate pe masura. 

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.