Musty Camara va face parte din echipa Războinicilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România. Ce l-a determinat să ia parte la competiție?

Pe lângă lista iniţială a concurenților care vor face parte din echipa Faimoșilor, s-a aflat şi numele celor 12 Războinici de la Survivor România, sezonul 2. Musty Camara este unul dintre cei care se vor lupta pentru marele premiu. El are 1,90 metri înălțime, 85 de kilograme și este hotărât să câştige competiţia.

CV Musty Camara. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Deși în viaţa de zi cu zi meseria sa nu este una neapărat atletică, condiţia fizică şi spiritul de luptător l-au adus pe  Musty Camara în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. El este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană. Musty Camara are 39 de ani şi este de profesie inginer de sunet. Concurentul are o poveste de viaţă impresionantă, cu o copilărie şi adolescenţă trăite în mai multe ţări. Schimbările au venit după decesul tatălui său, când el avea doar doi ani. Musty Camara se descrie ca fiind un spirit liber şi neînfricat.

Date Biografice Musty Camara 

Vârstă: 39 de ani

Înălțime: 1,90 metri

Greutate: 85 kilograme

Echipă: Războinicii

La doar 15 ani a plecat din confortul familiei să studieze şi să muncească. El a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. În 2015 a revenit în ţara în care s-a născut, România, alături de cei 3 copii. Îşi doreşte să vină acasă cu trofeul Survivor Romania pentru fiii săi.

"Merg la Survivor Romania in primul rand pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah si Bryan. Vreau sa imi depsasesc conditia fizica si mentala, sa ma reconectez cu natura de care imi este foarte, foarte dor. Cu siguranta intru intr-o competitie dura, care imi va forta toate limitele", a spus Musty Camara.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Musty Camara pe Instagram?

Musty Camara este activ şi în mediul online. Pe instagram, concurentul de la Survivor România, sezonul 2, este urmărit de peste 1700 de persoane. Pe contrul de socializare, Musty Camara postează fotografii cu familia, prietenii, din vacantă, dar şi poze care îi trădează pasiunea pentru muzică.

musty-camara-6.jpg