Musty, dezvaluire-soc! Fostul Razboinic nu mai are iubita! Ce s-a intamplat cand a revenit de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 mar 2021, 20:25
Musty nu mai are iubita dupa ce a revenit de la Survivor Romania 2021

Musty a declarat pentru prima data ca nu mai are o relatie de iubire si ca este o persoana libera chiar de dinainte de a pleca la Survivor Romania 2021.

Musty a vorbit cu sinceritate la Stafeta Mixta despre ce se intampla in viata lui amoroasa avand in vedere ca au fost foarte multe speculatii in legatura cu asa-zisa relatie dintre el si Mellina de la Survivor Romania 2021. Si se pare ca fostul Razboinic nu mai avea o iubita de dinainte sa plece in competitie chiar daca fosta lui iubita, Gabriela a locuit la el pana in prezent.

Musty, dezvaluire uluitoare despre fosta iubita

Citeste si: Survivor România 2021. Prima aparitie a lui Jador la Survivor Romania 2021 dupa accidentare. Toti concurentii si-au pus mainile la gura cand l-au vazut pe teren

Motivul despartii dintre el si Gabriela nu este infidelitatea vreunui partener, ci pur si simplu, Musty mai are ceva timp pana sa se vindece de relatia cu mama copiilor lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când am ieșit din joc mi-am luat o surpriză foarte mare, că aveam o iubită acasă.

Chiar mi-am luat o surpriză, pentru că eu înainte să plec din țară și să plec la joc, cu un timp înainte, am tot încercat să mă despart de ea și chiar cu o săptămână înainte m-am despărțit de ea, fără să știu că plecam acolo.  Mai aveam altă ofertă să mă duc în Dubai sau alte proiecte și nu știam încotro voi merge. Eu m-am despărțit de ea și ea mi-a cerut să mai rămână la mine acasă, pentru că trebuia să semneze niște documente de reședință în țară, iar eu am zis da.
Eu i-am zis că oricum nu voi fi aici, așa că poate să stea fără nicio problemă, dar eram sigur că plecasem din țară despărțit.

Musty, motivul real al despartirii de Gabriela, fosta lui iubita

Citeste si: Musty, declaratii surprinzatoare despre Mellina la aeroport dupa revenirea in tara:"O iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc!"

Gabi este o persoană foarte dragă, o apreciez extrem de mult, eu am încercat o relație cu ea, dar nici ea nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit, pentru că abia mă despărțisem de mama copilului și nu puteam să am o relație și s-a nimerit așa. Cu siguranță mă iubește foarte mult, dar eu chiar i-am zis că mă doare că am ajuns în punctul ăsta.

Ieri am vorbit și se simțea foarte prost, mi-a zis că ea credea că mai există o speranță. Am vrut să iau o pauză, nu că a fost o persoană rea, nu m-a înșelat. Îmi pare rău”, a declarat Musty

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.