Mutare-bomba la Kanal D! Madalin Ionescu si Adelina Pestritu in locul Gabrielei Cristea la "Te vreau langa mine". Vezi aici cum a fost posibil!

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 mar 2024, 02:50

Cea mai neasteptata schimbare de prezentatori va avea loc, joi, la Kanal D. Celebrul cuplu tv Madalin Ionescu si Adelina Pestritu ii va lua locul Gabrielei Cristea la carma emisiunii "Te vreau langa mine".

Cine isi putea imagina, vreodata, ca Adelina Pestritu si Madalin Ionescu ar putea prezenta emisiunea "Te vreau langa mine" de la Kanal D, in locul Gabrielei Cristea. Ei bine, acest lucru se va intampla chiar acum, joi.
Fanii emisiunii prezentate de Gabi de luni pana sambata nu au motive sa intre in panica. Schimbarea este una temporara, cei doi prezentatori de la WOWbiz facand un gest colegial, doar in ziua in care colega lor de la pranz devine "doamna Clona".
Pentru ca, da, joi la pranz are loc cununia civila a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda, liderul band-ului cu acelasi nume din cadrul emisiunii. Si cum momentul festiv va fi transmis in direct in timpul show-ului tv, Madalin si Adelina s-au oferit sa ii tina locul Gabrielei, pentru o zi, la carma emisiunii.
Nu pierdeti, asadar, editia speciala a emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D, de joi, incepand cu 13.30.
Ii veti vedea pe Adelina si pe Madalin pe post de prezentatori si pe Gabi si Tavi spunand "Da!" la Starea Civila, in fata Primarului Piedone.

Cine isi putea imagina, vreodata, ca Adelina Pestritu si Madalin Ionescu ar putea prezenta emisiunea "Te vreau langa mine" de la Kanal D, in locul Gabrielei Cristea. Ei bine, acest lucru se va intampla chiar acum, joi.

Fanii emisiunii prezentate de Gabi de luni pana sambata nu au motive sa intre in panica.

Schimbarea este una temporara, cei doi prezentatori de la WOWbiz facand un gest colegial, doar in ziua in care colega lor de la pranz devine "doamna Clona". Pentru ca, da, joi la pranz are loc cununia civila a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda, liderul band-ului cu acelasi nume din cadrul emisiunii. Si cum momentul festiv va fi transmis in direct in timpul show-ului tv, Madalin si Adelina s-au oferit sa ii tina locul Gabrielei, pentru o zi, la carma emisiunii.

Nu pierdeti, asadar, editia speciala a emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D, de joi, incepand cu 13.30. Ii veti vedea pe Adelina si pe Madalin pe post de prezentatori si pe Gabi si Tavi spunand "Da!" la Starea Civila, in fata Primarului Piedone.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”