Mutu a iesit la agatat pe plaja, la Mamaia! Candidatul “Discote-K” si-a tras poze cu cele mai sexy fete de pe litoral!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Weekendul trecut, Mutu si-a facut din nou campanie in Mamaia, centrul distractiei estivale. Alaturi de reprezentantii partidului DISCOTE-K, candidatul la presedintie a iesit la agat pe plaja si a facut poze cu cele mai frumoase fete.

Mutu, alias Vlad Corbeanu, candidatul “Discote-K”, cel mai tare show de comedie care va incepe in aceasta toamna la Kanal D, a iesit weekendul trecut la agatat pe plaja, unde a cunoscut numai fete frumoase. Mutu a fost insotit, ca deobicei, de purtatorul lui de cuvant! Ca un adevarat om politic, Mutu a iesit “la vanatoare” de voturi imbracat adecvat, in costum si la cravata.

In recenta conferinta de presa in care si-a lansat candidatura, candidatul Mutu le-a promis romanilor legi menite sa anuleze orice conventii.

Pachetul legislativ promovat de candidatul Mutu contine doza de nebunie necesara pentru ca romanii sa se simta, in sfarsit eliberati! Candidatul mut, dar extrem de vocal cu ajutorul interpretului sau, si-a propus sa exploateze singura resursa care le-a ramas romanilor: rasul.

Si pentru ca viziunea lui Mutu si cea a echipei “DISCOTE-K” sunt asemanatoare pana la identificare, Mutu a putut sa afirme, dupa intrevederea cu actorii celui mai dement show de comedie, ca si-a gasit partidul.

“DISCOTE-K este partidul meu! E emanatia mea, de care nu am stiut pana ieri! Sau eu sunt emanatia DISCOTE-K…? Detalii! Important este ca trebuie sa votati MUTU, alegeti DISCOTE-K! Alegeti sa muriti de ras, in loc sa muriti de foame sau de suparare! “, a spus Mutu, prin intermediul purtatorului sau de cuvant.

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu.
Show-ul “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei! Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”. Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.