Mutu, prins iarăşi în offside?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:13

Adrian Mutu este din nou în atenţia presei!

După ce a ţinut prima pagină a ziarelor cu cheful înaintea meciului naţionalei, briliantul revine cu noi poze incendiare alături de câteva domnisoarea. Însă cea care lămureşte ipostazele fotbalistului este impresara Ana-Maria Prodan.

Aceasta susţine că este o făcătură a presei din România care nu vrea decât să-i dea o nouă lovitură lui Mutu. Ana-Maria justifică pozele ca fiind din 2003, de când Adi nu era căsătorit cu Consuelo, contrar a ceea ce s-a vehiculat în presă.



Impresara a dezvăluit şi faptul că soţia lui Mutu, are o aversiune faţă presa din România, de aceea nici nu prea calcă pământul românesc, fiind scârbită de articolele scrise la adresa soţului său. Mai mult, ea nici nu citeşte presa românească.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.