Muza lui Cavalli, singura romanca colaboratoare la revista de fashion Vogue iti arata ce sa porti cand esti insarcinata! Ti-ai fi dat seama ca e gravida in sase luni?

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 21 aug 2021, 03:40

Janina Nectara este singura pe cat de frumoasa pe atat de desteapta care face PR marilor designeri internationali si castiga si bine din asta.

Recent, fashion blogger-ul a lansat un proiect care le vizeaza pe femeile insarcinate: cum sa se imbrace cu stil si sa isi puna silueta cat mai bine in evindenta chiar daca este in plina expansiune. Insasi, Janina este insarcinata in aproape sase luni, insa cu siguranta, nu ti-ai fi dat seama de acest lucru si asta datorita maiestriei cu care stie sa isi asorteze tinutele pentru ca sarcina sa treaca neobservata:

"Sunt trucuri vestimentare si solutii practice, realizate cu ajutorul hainelor si accesoriilor, cu rezultate absolut fenomenale.

Spre exemplu, pot cosmetiza foarte elegant inevitabilul abdomen proeminent sau pot masca soldurile care se dezvolta considerabil in aceasta perioada sau pot gasi prea bine rezolvarea in cazul in care ne confruntam cu edemul (adica retentia aceea neplacuta de apa, in urma careia se umfla picioarele), iar lista poate continua in mod cert. Insa partea cu adevarat exceptionala in toata aceasta poveste este ca si celelalte femei (care nu sunt insarcinate) pot beneficia de efectele acestor trucuri stilistice.
Isi pot upgrada look-ul la rang de stylish. Si fie ca au o silueta in forma de mar, in forma de para, in forma de orice fruct, isi pot face singure ajustarile necesare pentru a-si aduce silueta la forma, considerata astazi idealul in frumusete – ma refer la silueta clepsidra." (sursa fashionavecpassion.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”