Muzaffer este pregătit să lase trecutul în urmă și îi propune lui Emre să facă pace. Nefise este în pericol

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 oct 2022, 13:24

Noi evenimente pline de suspans se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Muzaffer devine gelos și îi atrage atenția prietenului său să nu se mai apropie de Nefise. Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată atunci când Nefise dispare.

”Te avertizez pentru ultima dată. Dacă te mai văd o data în preajma soției mele, nu voi mai fi la fel de politicos”.

Onur și Zeynep îi dau vestea lui Kartal că se vor căsători

Kartal nu pare deloc încântat de vestea că Onur și Zeyep se vor căsători, mai ales după ce vede că Zeynep este în culmea fericirii. 

”Domnule Kartal, doriți să gustați o felie din fericirea noastră?”, spune Zeynep.

”Ne vom căsători”, a spus Onur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

Muzaffer este pregătit să lase trecutul în urmă și să facă pace cu Emre . 

”Sunt pregătit să las totul în urmă. Ce-ar fi să încerci și tu.

Încearcă și tu. Haide!”.

Seyfi, prietenul lui Onur, trimite niște indivizi să-l bată pe Ahmet și să-l facă să recunoască cine este dar el nu cedează. Talat și Ahmet au spus presei despre accidentul lui Onur și faptul că fosta logodnică a lui Muzaffer a împușcat-o pe Nefise.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.