Muzaffer îl înfruntă pe Kemal, marele lui rival! Nefise este din nou în pericol! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2022, 16:32
aripi frante Foto(7)

Muzaffer continua sa o caute pe Nefise

Sursa: Captură KANAL D

Muzaffer își riscă viață pentru a-și salva soția din mâinile lui Kemal, marele lui rival! Nu pierdeți un nou episod plin de suspans din serialul Aripi frânte astăzi, de la 20:00!

Serialul Aripi frânte a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate, cu o impresionantă și palpitantă poveste de viață și cu o distribuție de excepție. Îndrăgita producție continuă să surprindă cu noi momente pline de suspans de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D. În această seară se va derula un nou episod captivant presărat cu multe situații dramatice și clipe emoționante, deoarece Muzaffer se zbate să o găsească pe Nefise și ajunge la un pas de a săvârși un gest extrem împotriva lui Kemal, cel mai de temut dușman al său.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Aripi frânte: Muzaffer îl înfruntă pe Kemal, marele lui rival! Nefise este din nou în pericol

Nefise continuă să fie prizonieră în casa lui Kemal, bărbatul dominat de obsesia lui din tinerețe. Deși a pus la cale un plan diabolic și speră să reușească să o înduplece pe Nefise să îi rămână alături prin tot felul de tertipuri și amenințări, Kemal este la un pas de a fi descoperit de Muzaffer, care începe să găsească noi piste în timpul căutării soției sale. 

Citeste si: Muzaffer din serialul Aripi frânte, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebrul actor Fatih Al, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Între timp, Muzaffer încearcă să îl pregătească moral pe Emre pentru nenorocirile ce ar putea urma, spunându-i să preia frâiele familiei sale și să aibă grijă să își țină frații uniți și să îi apere de orice pericol pana se va întoarce mama lor. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Talat, unchiul lui Ahmet, îl avertizează pe nepotul lui că îl va abandona definitiv și nu va mai beneficia de sprijinul lui dacă va face vreun pas greșit și nu va urmă întocmai planul lui. 

Citeste si: Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al lumii!

După îndelungate căutări, Muzaffer ajunge chiar în casă în care Kemal o ține ascunsă pe Nefise pentru a-i cere socoteală pentru tot răul provocat familiei sale.

Mai mult decât atât, Muzaffer are de gând să riște totul pentru a-și salva soția din mâinile diabolicului Kemal și în cele din urmă va recurge la un gest extrem. Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării celor doi rivali, dar și ce va păți Nefise, în această seară, într-un nou episod palpitant, din serialul Aripi frânte, de la ora 20:00, la Kanal D!