Muzaffer se află în fața unei situații fără precedent. Acesta află că Murat, fiul său, trăiește. Urmăriți un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 nov 2022, 08:58

Muzaffer se află în fața unei situații fără precedent

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neașteptate, pline de suspans, se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, la Kanal D.

Noi întâmplări neașteptate vor avea loc în această seară într-un nou episod din serialul vostru preferat ”Aripi frânte”. Evenimente pline de suspans se vor derula pe micile ecrane. Cemre este în stare să facă orice pentru a o da la o parte pe Zeynep, care este tot mai apropiată de Ahmet.

Cemre sparge o sticlă și o amenință pe Zeynep că o omoară.

Muzaffer nu acceptă ca Ahmet să bage râcă între Cemre și Zeynep, astfel îl anunță că încheie înțelegerea cu el: ”Anulez înțelegerea cu dv”. 

Unchiul lui Ahmet se schimbă la față atunci când vede că nepotul său a dat-o din nou în bară pentru o femeie.

Cemre îi aruncă vorbe dure lui Muzaffer, menite să-l lase mut: ”Tu nu ești nimic pentru mine, da? Nu te poți amesteca în viața mea, fiindcă ne-ai primit în casa ta”

Ahmet dă frâu liber sentimentelor și îi spune unchiului său tot ce crede despre el: ”Tu ești un zgârcit, un egoist!”.

Moment în care bărbatul își iese din minți și îl lovește, fără să stea prea mult pe gânduri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Muzaffer tună și fulgeră, după ce Emre s-a apropiat de Kemal, dușmanul său de moarte. Onur, disperat, o găsește pe Zeynep în casa lui Ahmet

Muzaffer află că Murat, fiul lui dispărut, trăiește

Muzaffer își pierduse orice speranță legată de fiul lui dispărut, până când o veste neașteptată avea să-i schime viața radical.

Kemal a angajat un om pe care l-a trimis să-i spună că fiul lui, Murat, este în viața. Muzaffer a înlemnit când a aflat că, după atâția ani, copilul lui este în viață. Se pare că este un joc al lui Kemal, dușmanul lui Mzaffer. Nefise știe că Emre este fiul adevărat al soțului ei, iar acest secret o seacă și este pregătită să-i spună adevărul, după ce vede că lucrurile se complic, iar Kemal se joacă cu sentimentele lui Muzaffer.

Citeste si: Republica Turcă a împlinit 99 de ani de la înființare. Dan Negru, Ilinca Vandici, Cosmin Cernat s-au numărat printre vedetele care au participat la evenimentul organizat în cinstea Turciei

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.