Muzaffer tună și fulgeră, după ce Emre s-a apropiat de Kemal, dușmanul său de moarte. Onur, disperat, o găsește pe Zeynep în casa lui Ahmet

Autor: Madalina Maftei

Noi evenimente pline de suspans se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, la Kanal D.

Evenimente pline de suspans vor avea loc în episodul din această seară din serialul vostru preferat ”Aripi frânte”. Muzaffer își iese din minți atunci când vede că Emre, despre care se spune că ar fi fiul lui dispărut, s-a apropiat în mod inconștient de Kemal, dușmanul său de moarte.

Muzaffer nu poate concepe că tânărul s-a aliat cu cel care îi face zile amare.

Acesta îi cere lui Emre să stea departe de acesta și să nu se mai amestece în lucruri ce nu-l vizează pe el: ”Acest om va pleca naibii! Nu are ce căuta în casa mea”.

Muzaffer îl amenință pe Kemal că dacă nu va sta departe de Nefise îi va spune totul fiicei lui: ”Stai departe de Nefise. Altfel, îi spun totul fetei tale”.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, apariție de senzație într-o regiune sălbatică! Iată cine l-a însoțit pe chipeșul Ümit Kantarcılar în cea mai recentă vacanță! 

Onur o caută disperat pe Zeynep în casa lui Ahmet 

Onur, disperat, dă buzna în casa lui Ahmet pentru a o găsi pe Zeynep. Ceea ce descoperă în casa dușmanului său îl dă complet peste cap. Zeynep iese din baia lui Ahmet în halat de baie, Onur rămâne înlemnit, fără să mai scoată vreun cuvânt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ahment este în dubii cu tot ce se întâmplă în viața lui, mai ales că unchiul său îi spune că tot ce se întâmplă între el și Zeynep este un joc al tinerei pentru a renunța la Cemre: ”Se joacă cu tine, zăpăcitule”. Face toate astea ca să renunți la Cemre. Tu nu mai ești vechiul Ahmet. Nu-i așa?”.

Nu ratați, în aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.  Noi întâmplări pline de neprevăzut vor avea loc, protagoniștii serialului vor încerca să facă față situațiilor ce apar în calea lor. Nefise și Muzaffer, personajele principale ale acestei producții, vor fi puși în fața unor situații fără precedent. 

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 48, subtitrat în limba română VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Zeynep decide să se despartă de Onur

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.