”N-a contat că eu o iau de la zero” Detaliul care a prevestit divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Ce reacție a avut artista într-un interviu, când a fost întrebată despre relația cu soțul ei: "Anul ăsta am realizat că trebuie să am grijă și de mine"

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 apr 2023, 22:10

Semnul că mariajul soților Maxer scârțâia de mai mult timp

Sursa: Instagram

Deea Maxer a lăsat să iasă la iveală, într-un interviu, un detaliu care demonstrează că mariajului ei scârțâia încă de la începutul anului.

În urmă cu câteva săptămâni, showbiz-ul românesc a fost zguduit de o veste neașteptată, Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează. În tot acest timp s-au făcut fel și fel de speculații pe acest subiect, oamenii și-au dat cu părerea despre motivul care ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Ceea ce nimeni nu știa este că Deea, într-un interviu mai vechi, a premeditat că mariajul lor va ajunge la final.

Semnul că mariajul soților Maxer scârțâia de mai mult timp

La începutul anului, Deea Maxer a oferit un interviu în care a discutat despre mai multe aspecte legate de viața sa, chiar și despre mariajul cu Dinu Maxer.

La vremea respectivă, artista a mărturisea că anul 2023 vrea să fie numai și numai despre ea, despre plăcerile și nevoile sale, despre sănătatea sa și despre evoluția pe toate planurile, precizând că simte că s-a pus pe locul doi în detrimentul tuturor și că este momentul să se gândească mai mult

la ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer ar fi fals! Ce acuzații au primit cei doi: „Strategie de marketing, e o modă la vedete”

Deea a devenit femeie de afaceri și, totodată, o mare dorință de a ei era să fie un exemplu pentru femeile care uită de ele și care-și pierd curajul odată cu trecerea timpului.  

"Nu există relație de succes, să știi. Există o relație cu o bază extraordinară, cu iubire, cu fidelitate, și atunci da, dar nu există perfecțiune. Ambiția este că tindem către perfecțiune, de fiecare dată. Eu fac obsesii pentru tot ceea ce înseamnă organizare, familie, dezvoltare, dar cumva pentru alții. Și anul asta am realizat că trebuie să am grijă și de mine. Am început prin a pune la punct sănătatea din punct de vedere al alimentației.

Și am început să fac asta anul trecut în vară, iar până acum am slăbit 10 kilograme.(...) Când am realizat că lucrul ăsta îmi este toxic și mă duce într-o zonă de epuizare, din cauză că eu mâncam prea mult și incorect și mă încărcam cu o energie, mă întrebam de unde sunt obosită, așa lipsită de vlagă, de ce nu reușesc să mă concentrez. Femeia din ziua de astăzi este sub presiunea societății, suntem într-o continuă luptă.

Mi-a zis cineva: 'Nu-i așa că nu te-ai regăsit?'. Asta fac. Încerc să descopăr încă, îmi doresc să fiu bună pe mai multe planuri. M-am dat jos de pe acel piedestal unde oamenii spun: 'Ești persoană publică, ești vedetă' și m-am înscris într-o companie de cosmetice pentru că iubesc tot ceea ce înseamnă skincare și machiaj. Și mi-am dorit să fac performanță în domeniul ăsta.

Și am făcut. Am devenit consultant, am cunoscut un sistem, niște produse și am ajuns să fac business din asta. N-a contat că eu o iau de la zero și că sunt soția lui Dinu Maxer. Irelevant. Eu sunt Deea și știu că eu pot și vreau să mă dezvolt. Și mai mult decât atât. Eu vreau să împărtășesc lucrul acesta cu femei din comunitatea mea care veneau și îmi spuneau: Deea, am divorțat, îmi cresc copilul singură, n-am bani de scutece, eu ce fac?', povestea Deea Maxer, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune.

Citește și: Cine este femeia alături de care s-a fotografiat Dinu Maxer, imediat după divorț. Este foarte cunoscută în România